2010-02-01

Kreatív blogger


Zsédi köszönöm szépen a díjat, nagy puszi érte.
Magamról:
Nagyon rövid leszek, ezért ne haragudjatok meg. Minden, ami szép, jó, gyönyörű, ízletes, élvezetes, vidám és szórakoztató: szeretem, szeretem és szeretem. Három gyerek anyukája vagyok, egy fiú és két lány, van két cicám és egy németjuhász kutyám, persze meg egy férjem. Női fodrász vagyok, imádok alkotni, gondolom ezért jött be nekem a gyöngyékszer készítés. Mindig is szerettem kézimunkázni, minden elképzelhetöt megtanultam. Kreativ vagyok, olyan nap nem múlik el, hogy ne dolgozzak gyöngyökkel. Szeretem a társaságot, emberek között lenni, jót tesz néha egy kis turázás a természetben. Szeretem a vidám embereket ez sokat el árul rólam.


Jelöltjeim:
Anikó Gyöngyszerelem
Gabessz
Vitoskagyöngy
Beadwork
sophi's pearls

Szabályok:
• kiteszem a logót a blogomba
• belinkelem azt a személyt, akitől kaptam
• megnevezek 5 blogot
• belinkelem a blogokat
• üzenetet hagyok a kiválasztott személyeknek.

3 megjegyzés:

  1. Kedves Éva! :) Gratulálok a díjadhoz! :)
    Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy, hogy gondoltál rám, és még jobban köszönöm a dicsérő szavaid! Nagyon boldog vagyok tőle! :) Én is nagyon szeretem a szépséges ékszereid! További szép munkákat, alkotásokat kívánok Neked! :)
    Üdvözlettel:
    Anikó

    VálaszTörlés
  2. Köszi, hogy rám gondoltál, de én már megkaptam ezt a díjat és meg is válaszoltam rá. A januári bejegyzéseim közt olvashatod. Puszi!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon koszonjuk a dijat, Eva! Koszonjuk, hogy rank gondoltal!
    (Nemsokara megirom, csak legyen vege a vizsgaidoszaknak:)...)
    Meg egyszer koszonjuk!

    VálaszTörlés